LETSELSCHADEBUREAUS

LETSELSCHADE BUREAUS, LETSELSCHADEADVOCATEN, LETSELSCHADE SPECIALISTEN, MEDISCH ADVIESBUREAUS EN LETSELSCHADE

letselschadebureaus.nl

Drost letselschade
Drost Letselschade Hengelo
 

Drost Letselschade
Parallelweg LS 8
7553 LG Hengelo
Tel.: 074 2490300
Fax: 074 2490301
www.drost.nl

Drost Letselschade is dť specialist op het gebied van letselschade en verleent juridische bijstand aan mensen bij het vaststellen van aansprakelijkheid en het regelen van letselschades. De specialisten van Drost helpen u bij uw letselschade, bijvoorbeeld opgelopen door een ongeluk door een fabricage- of bouwfout, een auto ongeluk, een ongeluk op het werk of een medische fout. Dit kan zijn een letsel waardoor u een tijd uit de roulatie bent (bijvoorbeeld een whiplash, botbreuken of een hondenbeet) of blijvend letsel. Eerst wordt bekeken wie aansprakelijk is voor de schade en of u een letselschade uitkering behoort te krijgen. Drost bepaalt dan met u de hoogte van de schadeclaim. De kosten voor buitengerechtelijke rechtsbijstand en de medische advisering bij letselschade wordt verhaald op de tegenpartij.

Wilt u weten of u recht heeft op schadevergoeding voor uw letselschade? Neem dan vrijblijvend voor juridisch advies of rechtshulp contact op met Drost. Drost Letselschade heeft eigen medische adviseurs, onder wie een chirurg en een voormalig neuroloog als deskundige op het gebied van het post whiplash syndroom. Zo nodig wordt voor een gerechtelijke procedure voor uw letselschadeclaim een letselschade advocaat ingeschakeld.

Bij Drost ontvangt u uw schade-uitkering, bestaande uit materiŽle en immateriŽle schade (smartengeld), voor de volle 100%. Hun inzet kost u in principe helemaal niets en is dus kosteloos.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands