LETSELSCHADEBUREAUS

LETSELSCHADE BUREAUS, LETSELSCHADEADVOCATEN, LETSELSCHADE SPECIALISTEN, MEDISCH ADVIESBUREAUS EN LETSELSCHADE

letselschadebureaus.nl

Letselschade- en rechtspraktijk Krougman
Letselschadepraktijk Krougman Etten Leur
 

Letselschadepraktijk Krougman
Kuijperdreef 9
4871 GE Etten-Leur
Tel.: 0844 306589 - 06 49128559
Fax: 0847 502764
Website

Letselschadepraktijk Krougman heeft een breed aspect aan diensten die zij aan particulieren, ondernemers en bedrijven kan aanbieden.

Het toonaangevende letselschadebureau is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht met de nadruk op letsels- en overlijdensschade.

Krougman neemt alle zorg uit uw handen bij het afwikkelen van uw letselschade en laat u er niet alleen voor staan. Gemaakte kosten worden op de aansprakelijke partij verhaald en worden voor de uitspraak niet bij u in rekening gebracht. U kunt altijd op de specialistische bijstand van Krougman rekenen.

Voor vragen bel: 06 49128559 of mail.

Letselschadepraktijk Krougman bestrijkt het hele land.

De heer Fabian Krougman, de eigenaar van het kantoor, is een jurist met uitgebreide kennis op het gebied van letselschade (waaronder zelfstandigen- en overlijdensschade), het burgerlijk procesrecht en het procederen in letselschadezaken en het aansprakelijkheidsrecht - in het bijzonder werkgeversaansprakelijkheid. Ook staat de heer Krougman slachtoffers bij van zeden- en geweldsmisdrijven in zowel het civiele als het strafrechtelijke traject.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands