LETSELSCHADEBUREAUS

LETSELSCHADE BUREAUS, LETSELSCHADEADVOCATEN, LETSELSCHADE SPECIALISTEN, MEDISCH ADVIESBUREAUS EN LETSELSCHADE

letselschadebureaus.nl

Letselschadebureaus snel gevonden via Letselschadebureaus.NL en LetselschadeGids.NL

Het zoeken van een letselschadespecialist vindt steeds meer plaats via internet. De aanwezigheid van uw praktijk op internet wordt daarom steeds belangrijker: u wilt immers snel gevonden worden.

 

De vermelding van uw kantoor of praktijk op Letselschadebureaus.NL en LetselschadeGids.NL heeft o.a. de volgende voordelen:

 

• wij vermelden al uw contactgegevens: naam, adres, telefoon en een link naar uw eigen website;

• u krijgt desgewenst een eigen vervolgpagina met een beschrijving van uw kantoor of praktijk alsmede al uw contactgegevens inclusief een link naar uw website;

dubbele vermelding: uw kantoor wordt desgewenst gratis vermeld op de website AdvocatenGids.NL en/of de binnenkort te lanceren website MedischAdviesBureaus.NL.

 

• maximaal bereikbaar via onze Meervoudige Domeinnamen Strategie: uw praktijk is te vinden via de domeinnamen Letselschadebureaus.NL en LetselschadeGids.NL: logische en gemakkelijk te onthouden namen die ook spontaan in de adresbalk van internet worden getypt. Dit wordt Directe Navigatie genoemd, d.w.z. het zoeken van informatie op internet buiten zoekmachines om, door direct een domeinnaam in te typen;

• vindbaarheid en gebruiksgemak: uw praktijk is op Letselschadebureaus.NL en LetselschadeGids.NL op diverse manieren te vinden, via een bepaald rechtsgebied / specialisatie en/of via een bepaalde plaats.

 

Uw kunt uw praktijk of kantoor aanmelden via het onderstaandeformulier, wij sturen u dan informatie over de kosten (vanaf 195 Euro per jaar) en de mogelijkheden. U kunt na elk jaar uw deelname desgewenst beëindigen zonder een opzegtermijn. Er zijn geen extra kosten voor onderhoud of beheer van de site.

 

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet en mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Mr. E. Voûte en het team van InformationStart B.V.

 

Contact Voûte Digital Advertising B.V.

Voûte Digital Advertising B.V. will be the new name for InformationStart Internet Concepts B.V.

Whatsapp: + 31 651 922 582

 

 

 

Ook op deze websites kunt u uw kantoor of praktijk op een gerichte manier profileren:

 

AdvocatenGids.nl

 

LetselschadeGids.nl

 

Echtscheidingsadvocaten.nl

 

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands