LETSELSCHADEBUREAUS

LETSELSCHADE BUREAUS, LETSELSCHADEADVOCATEN, LETSELSCHADE SPECIALISTEN, MEDISCH ADVIESBUREAUS EN LETSELSCHADE

letselschadebureaus.nl

Schakenraad Advocaten

Home / Letselschade advocaten / Eindhoven / Schakenraad Advocaten

Schakenraad Advocaten
 

Schakenraad Advocaten
Nachtegaallaan 10-12
5611 CV Eindhoven
Tel.: 040 2447608
Fax: 040 2448875
www.schakenraad.nl

Schakenraad Advocatenkantoor is er al sinds 1981 voor particulieren en ondernemers. De Schakenraad advocaten staan hun cliënten met raad en daad terzijde bij al hun juridische vragen en problemen. Problemen beperken zich veelal niet tot één rechtsgebied, Schakenraad biedt voor u als particulier dan ook een breed scala aan juridische diensten aan. Heeft u als ondernemer te maken met grensoverschrijdende handelsactiviteiten, dan is Schakenraad Advocaten ook hierbij uw ideale advocatenkantoor.

De letselschade advocaten van Schakenraad zullen er alles aan doen om de veroorzaker van het ongeval of de fout aansprakelijk te stellen en voor het slachtoffer een goede betaling of smartengeld te krijgen. Schakenraad is ook één van de weinige advocatenkantoren in Nederland dat letselschadecoördinatoren in dienst heeft. Die coördinatoren van Schakenraad houden de letselschade cliënten op de hoogte van de ontwikkelingen in hun rechtzaken, helpen hun met vragen of zijn alleen maar een luisterend oor. Veel zaken kunnen zij als coördinatoren zelfstandig afhandelen.

Enkele voorbeelden van het onstaan van letselschade en letselschadekosten (kosten die rechtstreeks het gevolg zijn van een ongeval en inkomstenderving):
• verkeersongeval
• werkongeval
• foutief medisch handelen
• jarenlange mishandeling
• fabricage fout
• bouwfouten
• sportongeluk

Schakenraad Advocaten: professioneel, gedreven, nuchter, kwaliteit, duidelijkheid en daadkracht.

Schakenraad biedt tijdens werkdagen telefonische juridische ondersteuning aan van 09.00 uur tot 21.00 uur. Voor een eerste juridisch advies kunt u contact met hen opnemen via telefoonnummer 0900 9002100. Schakenraad staat particuliere cliënten bij zowel op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand als tegen een op de zaak afgestemde prijsafspraak.

Schakenraad: letselschaderegelingen door LSA advocaten met keurmerk.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands